11.3.09

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης γιορτάζει τα 2 χρόνια λειτουργίας της



















Η Πρωτοβουλία Κατοίκων για τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης γιορτάζει τα 2 και κάτι... χρόνια λειτουργίας της από τους κατοίκους και σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τις τριήμερες εκδηλώσεις της.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Σάββατο 14/03
20:00 Συναυλία με τους Δανάη Παναγιωτοπούλου και Σωτηρία Λεονάρδου, Στέλιος Μποτωνάκης και Βασίλης Γισδάκης
Μια μουσική παράσταση με τραγούδια κυρίως rock,- αλλά και με αποχρώσεις blues, jazz, ethnic και τραγούδια που κρύβουν μέσα τους τη συναρπαστική γοητεία του περιθωρίου, τραγούδια διαλεγμένα με πολύ αγάπη μέσα από την ελληνική και ξένη δισκογραφία, καθώς και τραγούδια από την ολοκαίνουργια προσωπική δισκογραφική δουλειά «Του Ανέμου οι Λέξεις», που κυκλοφορεί μετά από οκτώ χρόνια απουσίας της Σωτηρίας Λεονάρδου από την δισκογραφία.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια και από την προσωπική δισκογραφία των Βασίλη Γισδάκη και του Στέλιου Μποτωνάκη. Τρεις εξαιρετικές φωνές που δένουν αρμονικά μεταξύ τους σ’ ένα ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο τραγουδιών με σύγχρονες και δυναμικές ενορχηστρώσεις.

Κυριακή 15/03
11:00 – 14:00 «Χελιδονίσματα» με την Ορνιθολογική Εταιρεία και το καλλιτεχνικό εργαστήρι της Δημοτικής Αγοράς - «Φτιάχνουμε φωλιές πουλιών με πηλό»

14:15 – 16:00 Παίζουμε σκάκι με ανθρώπους για πιόνια, με την ομάδα σκακιού της Δημοτικής Αγοράς

--Σπιτικοί μεζέδες και φαγητά για το μεσημέρι
--Θα παίξει η ομάδα κρουστών του Πολυτεχνείου

16:15 - 18:00 το Ανοιχτό Σχολείο της Αγοράς παρουσιάζει
τις δράσεις του

18:15 – 20:00 Λογοτεχνικό απόγευμα, με λογοτέχνες που έχουν παρουσιάσει το έργο τους στην Αγορά (Ασημακόπουλος, Ασωνίτης, Καπλάνι, Λάδης, Παπουτσή, Πολενάκης, Στεφανάκης, Μ.Τριανταφύλλου,Τζαμιώτης, Χειμωνάς) 20:30 «Τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο» με τους: Μαρία Κανελλοπούλου, Βασίλη Βλάχο, τραγούδι Αντιγόνη Γιαννοπούλου, πιάνο Βασίλη Μαντόγλου, μπουζούκι, φωνή Λεωνίδα Χρονόπουλο, κιθάρα

Δευτέρα 16/03
19:30 Παρουσίαση της μελέτης του ΕΜΠ για το κτίριο της Αγοράς, των Χ.Γιαννοπούλου, Ι. Τσίμπου και Ε. Χαλκιαδάκη.
Παρουσιάζει η καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής Σχολής Ελένη Πορτάλιου


Βραδιά τζαζ: Παντελής Μπενετάτος, πιάνο
Αλεξάνδρα Μπουσίου, τραγούδι

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα υπάρχει η έκθεση της μελέτης του ΕΜΠ για το κτίριο της Δημοτικής Αγοράς, η έκθεση των δημιουργιών του καλλιτεχνικού εργαστηρίου της Δημοτικής Αγοράς και χαριστικό παζάρι με ρούχα και άλλα αντικείμενα.

Σας περιμένουμε!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ
Φωκίωνος Νέγρη 42

No comments: